Da var vidunderet klart til bruk i hagen – en nyanskaffet pizzaovn (som jeg også kan bake brød i)

Vi har pratet om pizzaovn i noen år, men siden kjæresten min fyller 50 i sommer, ble dette en hyggelig overraselse. Jeg bestilte den og trodde det var noen ukers leveringstid, men i løpet av fire dager sto den i gårdsplassen. Vi hadde bestemt oss for hvor den skulle stå, så da var det bare å svinge seg rundt og støpe en plate den kunne stå på og bestille kranbil.

Her er ovnen, klar til bruk. Vi kommer til å kjøpe en skiferplate, som vi skal legge foran ovnen.

Nå er det bare å fyre opp og starte pizzaproduksjonen.

Du finner masse spennende pizzaer på bloggen:

Diverse pizzaer:

http://aperitivomat.blogg.no/1473093265_pizza.html

Pizza på grillen:

http://aperitivomat.blogg.no/1491627685_pizza_p_grillen.html

Gresk pizza:

http://aperitivomat.blogg.no/1497167571_gresk_pizza.html

Pizza med fire oster:

http://aperitivomat.blogg.no/1477324141_pizza_quattro_formagg.html

Cajunpizza:

http://aperitivomat.blogg.no/1482822614_.html

og mange fler. Du kan skrive pizza i søkefeltet på høyre side av bloggen og bli inspirert.

Om du har lyst til å se det hjemmesnekrede utekjøkkenet, kan du trykke her:

http://aperitivomat.blogg.no/1496664765_utekjkkenet_en_deilig_plass__vre_etter_en_dag_inne_p_jobben.html

 

Pizzaovnen er fra:

https://forno.no/

De har også flere andre modeller.

 

https://advrl.com/344/56604/u

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg