Hvitløk- og pestobakt laks med bakt potet, smørdampede grønsaker og den deilige fiskesausen til mamma

Denne deilige fiskeretten er mammas ide, som jeg med god samvittighet har stjålet.

Laksefileten lages slik:

1 glass pesto

4 cm hvitløk fra tube

Salt

Legg laksen i en smurt, ildfast form, bland ingrediensene sammen og smør dem utover fisken. Sett formen i ovnen på 200 grader i 25-30 minutter.

Serveres med poteter, smørdampede grønnsaker, som du finner oppskrift på her:

http://aperitivomat.blogg.no/1485683501_smrdampede_sukkererter_minigulrtter_og_vrlk.html

og mammas fantastiske fiskesaus, som du finner oppskrift på her:

http://aperitivomat.blogg.no/1475569082_den_veldig_gode_fiske.html

 

Du finner flere spennende fiskeretter her:

http://aperitivomat.blogg.no/fisk.html

Prøv f.eks. hjemmelaget makrell i tomat, kjempe godt og enkelt å lage.

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg