3 ½ dl hvetemel
½ dl kakao
1 ts bakepulver
½ ts salt
1 ts vaniljesukker
1 ½ dl sukker
100 g mørk, hakket kokesjokolade
½ rød, finhakket chili, uten kjerne
1/2 dl finhakkede valnøtter
1/2 dl hasselnøtter
2 egg
1 ss smør, smeltet og avkjølt
2 ¼ dl melk
Sikt sammen mel, kakaopulver, bakepulver, salt og vaniljesukker i en bolle. Rør inn sukker, sjokolade, chili og nøtter.
Visp sammen egg og smør. Tilsett melk og rør det sammen med melblandingen. Fyll muffinsformene 3/4 fulle. Stekes midt i ovnen i 15 – 20 minutter på 200 grader.
Toppingen:
1 dl bjørnebær (som blir til 4 ss saft)
200 g kremost naturell
Ca. 700 g melis
Press 1/2 dl friske eller frosne bær gjennom en sikt så du får 2 ss saft. Rør sammen kremost og saft til en jevn røre, og rør inn så mye melis som er nødvendig for at du skal få en fin konsistens på frostingen din. Hell frostingen i en sprøytepose og pynt muffinsene.