Denne suppen varmer godt , med sin cajunsmak og finhakket chili. Jeg har brukt syltet chili, men du kan også bruke fersk eller tørket.
3 kyllingfileter
2 skrelte epler i terninger
2 finhakkede
3 ss cajunkrydder
1 ts kajennepepper
1 finhakket hvitløk
1 glass (eller 2 bokser) hakkede tomater (helst Mutti)
2 dl vann
2 grønnsaksbuljongterninger
3 dl fløte
3 finhakkede, syltede chili
Sukker, salt og pepper
1 neve finhakket persille eller koriander
Stek kyllingfileter, epler og løk i litt smør. Tilsett cajunkrydder, kajennepepper, hvitløk, hakkede tomater (helst Mutti), vann, grønnsaksbuljongterninger, fløte og syltede chili. La det koke i 10 minutter. Smak til med sukker, salt og pepper. Rør inn 1 neve finhakket persille eller koriander rett før servering.
Serveres med godt brød, sprøstekt bacon og ev. en klatt rømme.
Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊
Du kan også følge bloggen på FB