Cajunsuppe – deilig mat fra Louisiana i USA

Denne suppen varmer godt , med sin cajunsmak og finhakket chili. Jeg har brukt syltet chili, men du kan også bruke fersk eller tørket.


3 kyllingfileter

2 skrelte epler i terninger

2 finhakkede

3 ss cajunkrydder

1 ts kajennepepper

1 finhakket hvitløk

1 glass (eller 2 bokser) hakkede tomater (helst Mutti)

2 dl vann

2 grønnsaksbuljongterninger

3 dl fløte

3 finhakkede, syltede chili

Sukker, salt og pepper

1 neve finhakket persille eller koriander

Stek kyllingfileter, epler og løk i litt smør. Tilsett cajunkrydder, kajennepepper, hvitløk, hakkede tomater (helst Mutti), vann, grønnsaksbuljongterninger, fløte og syltede chili. La det koke i 10 minutter. Smak til med sukker, salt og pepper. Rør inn 1 neve finhakket persille eller koriander rett før servering.

Serveres med godt brød, sprøstekt bacon og ev. en klatt rømme.

Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊

Du kan også følge bloggen på FB

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg