Dette er en saftig og deilig rett, som er veldig populær her i huset. Du kan også lage den med grillet kylling, men da må ikke kjøttet steke, kun strimles og varmes opp sammen med BBQ-sausen.
Svinenakken legges i en ildfast form med ca. 2 dl. vann og smøres inn med BBQ-saus. Jeg har brukt Sweet baby rays’s Hickory & Brown Sugar, men du kan selvgølgelig bruke en annen. Svinenakken settes i ovnen på 150 grader og smøres med BBQ-sausen hver halvtime. Etter 6 timer er den klar til å deles i terninger, som vendes i kraften og får stå i 30 minutter til i ovnen.
Serveres med burgerbrød (jeg bruker grove), coleslaw, tomater, agurk, strimlet rødløk og litt finhakket chili (for de tøffe).
Oppskrift på en skikkelig god coleslaw finner du her:
http://aperitivomat.blogg.no/1470677996_spareribs_med_colesla.html
Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å gå inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊
Du kan også følge bloggen på FB