Mitt yndlingsnanbrød – peshwarinan 💕

Nanbrød er en viktig del av et indisk eller pakistansk måltid, og peshwarinan er det aller beste av dem. Om du skal bake nanbrød en eneste gang i livet, er det dette. Det er ikke vanskelig og tar heller ikke lang tid.

500 g hvetemel

1,5 ss sukker

2 ts salt

1/2 pk gjær

5 ss yoghurt

2 ss smeltet ghee eller smør

2 dl lunken melk

Elt sammen Mel, sukker, salt, gjær, yoghurt, smeltet ghee eller smør og lunken melk. La den heve til dobbel størrelse.

 

Fyll:

70 g smeltet smør

6 ss revet kokos

3 ss rosiner

6 ss mandelflak

1,5 ss sukker

Fyllet lages av smeltet smør, kokos, rosiner, mandelflak og sukker, som blandes og avkjøles.

 
Del deigen i 8 like emner. Sett dem på bakepapir, dryss lett med mel, dekk med plastfolie og la dem stå i 20 minutter.

Ta hver ball, press litt fyll inn i midten og lukk deigen over. Trykk dem flate med hendene og form dem til tårer på ca. 20x10cm. Legg dem tilbake på bakepapiret. Stek dem i ovnen på full varme til de er brunet og oppblåst.

Holdes varme til servering. Pensle med smeltet ghee eller smeltet smør.

Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊

Du kan også følge bloggen på FB

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg