Denne dessertkaken er garantert en suksess som avslutning på middagen. Den kan gjerne lages en dag eller to før og smake akkurat like godt.
Smør og strø en liten kakeform med mel.
Pisk 3 eggehvitter, 1 ss sukker og 1/2 ts salt helt stivt. Sett til side. Smelt 120 g brun kokesjokolade og 4 ss rom i vannbad.
Pisk 100 g sukker og 100 g smør til det blir lett og luftig. Bland inn 3 eggeplommer, den smeltede sjokoladen, 2 dråper mandelekstrakt, 50 g siktet mel og 50 g siktet mandelmel. Vend forsiktig inn eggehvittene.
Stekes langt ned i ovnen på 175 grader.
Til glasuren smeltes 100 g hvit kokesjokolade i vannbad. Ta bollen med sjokoladen ut av vannbadet og rør inn 5 ss smør. Settes kaldt, til det får passe konsistens til å bre utover kaken. Strø over smashkuler og sett kaldt til den skal spises.
Så god den så ut! 🙂
Ser kjempegodt ut! 😀
Den så utrolig fristende ut! 🙂
den så god ut 😀
Høres godt ut 😀
Nam, den så utrolig god ut!
Den så helt fantastisk ut!
Yummi!! Må kanskje prøves til bryllupet vårt i sommer!
Ser utrolig deilig ut:-)
Namm!!!ser kjempegodt ut!
Denne så himmelsk ut! Håper jeg får testet ut denne oppskriften snart 🙂