Spaghetti med kjøttboller i tomatsaus minner om Lady og Landstrykeren. Jeg synes det er kjempegodt og enda bedre når jeg ikke har laget det selv.
1 strimlet løk
1 fedd finhakket hvitløk
1,5 boks Mutte hakkede tomater
1 ss tørket basilikum
1 laurbærblad
1 kanelbark
3 dråper tabasco
Brun løk og hvitløk i smør. Tilsett resten av ingrediensene og la det koke lenge. Gjerne 1 time, om du har tid. Smak til med salt og pepper.
500 kjøttdeig av lam
2 ts salt
1 ts pepper
1 fedd hvitløk
1 ts muskat
2 ts tørket oregano
1 egg
Alt eltes godt sammen. Form små kjøttboller mellom hendene, og stek dem i smør, før de legges i sausen i noen minutter.
Spagettien kokes etter anvisning på pakken. Serveres gjerne med litt reven parmesan eller peccorino over. Pyntes med litt basilikum.
Ser godt ut og nok ett middaggstips tusen takk 🙂
Nytt innlegg på bloggen i dag Å være kreativ vil du lese .
Ha en strålende dag
Fra Sissel
sisselgu: Takk. Det skal jeg. Ønsker deg en fin dag ??
Tusen takk og dagen i dag skal brukes til kreativitet 🙂