Denne tunfiskretten smaker friskt og godt som Middelhavet. Salsa Verde er en kjekk saus når man skal ha gjester. Den skal serveres kald og kan lages klar i forveien. Retten er beregnet på 4 personer.
800 g fersk tunfisk, delt i 4 biffer
Olivenolje
8 tomater, delt i to
1 paprika delt i store biter
100 g reven parmesan
Salt og pepper
Store kapers ( fåes på asiatiske butikker)
Potetpuré, som du finner oppskrift på her:
https://aperitivomat.blogg.no/1501146244_perfekt_potetpur.html
Salsa verde, som du finner oppskrift på her:
https://aperitivomat.blogg.no/salsa-verde.html
Legg tomatene og paprikaen i ildfast form, dryss på parmesan, salt og pepper og sett dem i ovnen på 200 grader i 30 min.
Lag potetpure og salsa verde. Smør olje på tunfisken, krydre den med salt og pepper og stek eller grill den i 2 min. på hver side.
Legg opp etter eget ønske.
Skvis gjerne litt lime over fisken.