Hvitløk og urter i svingen – hvitløks- og urtesnurrer

Denne oppskriften gir 30 – 34 deilige snurrer, som passer til f.eks. suppe eller som del av et tapasmåltid.

1 kg hvetemel

6 dl vann

100 g smelta smør

2 ts salt

1 pose tørrgjær

Elt alt sammen i ca. 10 minutter. Sett til heving i 1 time.

Bland sammen:

100 g mykt smør

1 neve finhakkede urter (f.eks. timian, rosmarin, oregano)

2 finhakkede hvitløksfedd

100 g revet parmesan

Kjevle ut deigen til et rektangel på ca. 30 × 60 cm. Smør over smør- og urteblandingen. Rull sammen som en pølse. Skjær i skiver á 1 cm og legg på en plate med bakepapir. Etterhev i 1 time. Pensle med melk og stek dem midt i ovnen på 225 grader i 10 – 15 minutter. Avkjøles på rist.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg