Sild er morsomt, raskt og enkelt å lage. Det eneste som tar tid er ventingen, men denne tiden kan brukes til masse annet. Mange av sildeoppskriftene er arvet og laget i flere generasjoner, men denne er komponert her i huset for noen år siden, og er veldig populær hos oss.
16 kryddersildfileter
1 dl rapsolje
1 dl 7 % eddik
4 ss vann
1 dl tomatpurè
3 dl sukker
2 knivsodd pepper
1 løk i skiver
1 rødløk i skiver
1 glass soltørket tomat i biter inkludert oljen
2 laurbærblader
1 ts tørket dill
Noen dråper tabasco
Det er viktig å lese på pakken, for å sjekke om silden må vannes ut før bruk, for noen av dem er veldig salte. Når silden er klar til bruk, deles den i passe biter og blandes med rapsolje, eddik, vann, tomatpurè, sukker, pepper, løk, rødløk, soltørket tomat i biter inkludert oljen, laurbærblader og ldill. Smak til med tabasco, slik at det blir litt sting i sausen.
Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å gå inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊
Du kan også følge bloggen på FB