Pastinakk- og spinatpuré

Denne puréen er deilig tilbehør til både fisk og kjøtt. Du kan gjerne lage en større porsjon og fryse for å gjøre det lettvint senere.


Skrell 4 pastinakker og del dem i terninger. Kok dem møre i 4 dl fløte. Vask og rens 100 g spinat. Ha spinaten, pastinakken og fløten i en blender og kjør til alt er en glatt masse. Hell tilbake i kjelen, tilsett 1 ss smør og kok opp. Smak til med salt og litt sitron rett før servering.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg