Denne retten er enkel å lage. Når du har satt den i ovnen, gjenstår det bare å snu kyllingen en gang og dekke bordet.
Start med å helle 1 flaske Mutti, hakkede tomater på flaske i en langpanne (om du ikke får tak i denne, kan du bruke 2 bokser av et annet merke). Tilsett 3 finhakkede hvitløk, 1 glass oliven, 4 løk i strimler, 1 aubergin i terninger, 1 squash i terninger og 500 mandelpoteter, delt i fire og et glass fetaost i marinade. Dryss over masse oregano, litt salt og pepper. Sett formen i ovnen i 30 minutter på 250 grader.
Krydre kyllinglårene med salt, pepper og oregano og legg dem på toppen av grønnsakene. Sett i ovnen på 180 grader og la det steke i ca 45 minutter. Når lårene får farge på den ene siden, snus dem og stekes ferdig på den andre siden. Det er klart, når potetene er gjennomkokte.
Så godt det så ut! 🙂