Ofte kan svinefilet bli litt tørt, men når du pakker den inn i skinke og ost, virker den mye saftigere.
Jeg tar et matpapir og legger skinken utover med litt overlapp. Så smører jeg på en ost. Jeg har valgt jalapeñoost fra tube i dag, men du kan velge etter eget ønske og smak. Jeg fjerner sener og hinner og tar pepper på fileten, men bruker ikke salt, siden skinka er så salt i seg selv. Jeg legger svinefileten på osten og bruker matpapiret til å rulle skinka pent rundt fileten, før jeg løfter den forsiktig over i en smurt ildfast form med skjøten ned.
Jeg steker den i ovnen på 200 grader i ca 45 minutter.
Siden vi har igjen soppsuppe fra i går, gjør vi den om til en saus ved hjelp av litt karamellsaus og maisennajevning og serverer med hasselbackpoteter og maiskolber.
Scandinavian designcenter:
https://tracking.adviralmedia.com/click/386/56604/scandinaviandesigncenter
Så veldig godt ut
ser kjempe godt ut
Nå merker jeg at jeg ble veldig sulten når jeg så denne maten. Kanskje jeg må lage dette en dag snart
Det så ordentlig godt ut

Ha en fin kveld
Åh det så utrolig godt ut <3
Ønsker deg en fin dag <3
Det så utrolig godt ut
Mmmm mmmm, sikler.