Jeg har fått en del spørsmål om hasselbackpotene mine, så jeg legger ut en liten oppskrift.
Jeg bruker en bakepotet per pers. Jeg skreller dem ikke, men jeg legger dem på siden og stikker en trepinne igjennom ganske langt ned mot fjøla. Poenget med denne pinnen, er at du skal skjære poteten i tynne skiver, men ikke helt igjennom, så da stopper kniven i trepinnen. Jeg lar trepinnen sitte i under hele stekingen, så potetskivene holder seg pent på plass.
Jeg smører potetene med smeltet smør, tilsatt hvitløk fra tube og krydder hvert kvarter. Jeg har potetene i ovnen i ca 2 timer på 200 grader. Om de begynner å se for brune ut, skrur jeg ned temperaturen litt. Potetene skal være sprø utenpå og myke inni.
Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊
Du kan også følge bloggen på FB
https://tracking.adviralmedia.com/click/169/56604/members
– 75 % rabatt for medlemmer
Å, så nydelig!
Dette er den -beste- måten og servere poteter på!!! Uten tvil!
Et nydelig tilbehør til alt mulig, mums! Å bruke pinne var ikke dumt, jeg har bare lagt poteten mellom to skjærebrett men de blir ikke så fine som dine.
Oi, det så godt ut! Må prøve det ut 🙂