Smuldrepai (eller crumble om du vil)

Smuldrepai er en veldig praktisk dessert, når man skal ha gjester. Du gjør den nesten klar på morgenen, tar frem is og setter paien i ovnen under middagen, så er den klar når gjestene er det.

Crumble

 

 

Det er enkelt, 200 g smør, 200 g mel og 200 g sukker mikses sammen til det blir som smuler. Legg valgfrie bær i bunnen av en ildfast porsjonsform og strø godt med smuler over. Stekes midt i ovnen på 200 grader til de bobler og er gylne. Pynt med mynteblad og server med en gang, med is og gjerne en god dessertvin.

 


https://tracking.adviralmedia.com/click/385/56604/miinto

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg