Greske kjøttboller:
800 g karbonadedeig
1 løk
2 fedd hvitløk
1 neve frisk basilikum
1 neve frisk koriander
1/2 ts spisskummen
1 kvist frisk mynte
2 kvister frisk oregano
1 ts paprikapulver
1 ts chilipulver
1/2 ts cayennepepper
salt + pepper
3 egg
2 ss potetmel
Finhakk løken og stek den blank den i stekepanne. Bland karbonadedeigen med alle de andre ingrediensene, i en bolle. Lag avlange kjøttboller, tre dem på grillspyd og grill dem på middels varme i ca. 10 minutter. Du kan også steke dem i stekepanne eller legge dem på bakepapir i ovnen.
Lun potetsalat
Kok poteter og la dem avkjøle seg så mye at du klarer å ta i dem. Del dem i to, fire eller åtte, etter hvor store poteter du har. Bland potene med ett glass fetaost, vårløk i tynne ringer, oliven i skiver, lime, olivenolje, finhakket bladpersille, salt og pepper.
Oppskriften på tzatzikien finner du her:
https://aperitivomat.blogg.no/1469019110_solskinn_og_sommerfer.html
Dette så kjempe godt ut 🙂 (Har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)