Sjokoladefondant med chili

Sjokoladefondant er en deilig, fransk dessert, som serveres varm. Den skal være fast, som en sjokoladekake utenpå og i midten skal den være flytende. Jeg serverer den alltid med iskrem.

200 g kokesjokolade med chili

250 g smør

5 egg

150 g sukker

150 g mel

Varm kokesjokolade med chili sammen med smør på veldig lav varme i en kjele til det har smeltet.

Samtidig vispes egg og sukker sammen til en jevn røre og blandes med mel. Rør inn sjokoladeblandingen og hell alt i små ildfaste former. Stekes på 200 grader i 15-20 minutter. Det er viktig å følge godt med, for den skal være fast utenpå og flytende i midten.

Jeg serverer den med en gang, sammen med vaniljeis. Du finner oppskrift på vaniljeis her

 

Følg bloggen min på facebook her

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg