Jeg har grublet litt over hva jeg skal bruke de rareste grønnsakene fra Sylling Andelslandbruk https://www.facebook.com/infosyllingandelslandbruk/?fref=ts til. Siden jeg alltid bruker grønnsaker i de fleste karbonadedeigbaserte matretter, fant jeg ut at jeg skulle bruke mangolden og sommersaren i enchiladasen:
Karbonadedeig og løk brunes, før jeg tar i reven gulrot, finstrimlet mangold, finhakket sommersar (smaker som pepper), tacokrydder (jeg bruker hjemmelaget) og tacosaus.
Jeg ruller det inn i tortillas, legger det i ildfast form, heller over mer tacosaus, strør over ost og gratinerer det i ovnen, mens jeg lager salat og guacamole.
Salaten består av mizuna, feltsalat og ruccola, men du kan selvfølgelig bruke hvilke salater du vil.
Jeg serverer tomat, agurk, mais og salatløk i egne boller, sånn at alle kan ta det de liker best.
Guacamolen består av avocado, chili, koreander, hvitløk, sommersar og limesaft som jeg kjører til en jevn blanding med stavmikser.
Mmm, det så veldig godt ut 🙂