Ovnsbakte rotgrønnsaker med kantareller

Å bake rotgrønnsakene i ovnen, er lettvint og gir i tillegg et velsmakende tilbehør til både kjøtt og fisk. Det smaker så godt, at det nesten kunne spises uten mer tilbehør.


Her har jeg brukt, små, lekre poteter, rødbeter, gulbeter, rødløk. Potetene og løken er delt i båter og betene i terninger. Jeg risler over litt olivenolje, krydrer og baker dem i ildfast form. Først på 300 grader, til det blir litt fart, deretter reduserer jeg til 150 grader og baker dem til fargen begynner å bli fin og gylden.

Her har jeg i tillegg stekt litt selvplukkede kantareller i smør i stekepanna og blandet alt sammen ved servering (smøret også).

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg