Dette er en god og lettvint rett, som er grei å lage, om du skal bruke opp resten av lammelåret/steika. Denne oppskriften er til 4 lefser.
500 g kjøtt fra lammelåret, revet i strimler, blandes med 8 ss BBQ-saus og litt vann i en kjele. Jeg liker å bruke Sweet Baby Ray’s Hickory & Brown Sugar saus. Settes på svak varme til det er gjennomvarmet. Legges i lefser sammen med salat, agurk og tomat i terninger og finhakket rødløk.
Om du ønsker andre smaker, kan du for eksempel servere coleslaw, raita eller tzatziki til.
Du finner oppskrift på coleslaw her:
http://aperitivomat.blogg.no/1470677996_spareribs_med_colesla.html
Oppskrift på tzatziki finner du her:
http://aperitivomat.blogg.no/1469019110_solskinn_og_sommerfer.html
og her er det oppskrift på raita:
http://aperitivomat.blogg.no/1472790478_kylling_tikka_med_rot.html