Ørretfilet med soppstuing, agurksalat og bakte småtomater

Ørret med soppstuing er vel kanskje ikke den vanligste kombinasjonen, men det smaker nydelig sammen.

Agurksalaten:

Agurken skrelles og deles på langs med ostehøvel, før den legges i en lake av vann, eddik, salt, pepper og sukker.

Bakte småtomater:

Stekes i panne i olivenolje, tilsatt salt og pepper

Soppstuing:

1 løk og 3 slag sopp (jeg har brukt aroma, sjampinjong og kantarell), stekes gyldent i smør. Tilsett fløte, salt og pepper og la det koke til fløten tykner.

Ørreten krydres med salt og pepper og stekes i smør til den får lekker farge. Pass på at den ikke blir tørr.

Jeg serverer retten med ovnsbakte småpoteter.

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg