Ørretfilet med soppstuing, agurksalat og bakte småtomater

Ørret med soppstuing er vel kanskje ikke den vanligste kombinasjonen, men det smaker nydelig sammen.

Agurksalaten:

Agurken skrelles og deles på langs med ostehøvel, før den legges i en lake av vann, eddik, salt, pepper og sukker.

Bakte småtomater:

Stekes i panne i olivenolje, tilsatt salt og pepper

Soppstuing:

1 løk og 3 slag sopp (jeg har brukt aroma, sjampinjong og kantarell), stekes gyllent i smør. Tilsett fløte, salt og pepper og la det koke til fløten tykner.

Ørreten krydres med salt og pepper og stekes i smør til den får lekker farge. Pass på at den ikke blir tørr.

Jeg serverer retten med ovnsbakte småpoteter.

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg