Thai kyllingsuppe

Denne kyllingsuppen er en deilig og varmende rett, som passer godt nå på høsten. Om det frister med litt kokossmak, kan du erstatte creme fraichen med  kokoskrem.

4 kyllingfileter i biter og 2 løk i strimler brunes i en gryte. Tilsett 1 finhakket chili, 2 gulrøtter i små terninger, 4 ss thailandsk kyllingkraft, 2 cm koriander fra tube, 2 cm hvitløk fra tube, 1 cm sitrongress i tube, 2 ts karry,1 ss sweet chili dipping saus, 1 boks creme fraiche og 1 l vann.

 

La det koke til kyllingen er gjennomkokt, før 1 paprika i strimler og 1 finsnittet vårløk tilsettes. Pyntes med frisk koriander.

Vi serverer den med godt brød til, f.eks. hjemmelagde baguetter, som du finner oppskrift på her:

http://aperitivomat.blogg.no/1472211306_baguetter.html

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg