Denne kyllingsuppen er en deilig og varmende rett, som passer godt nå på høsten. Om det frister med litt kokossmak, kan du erstatte creme fraichen med kokoskrem.
4 kyllingfileter i biter og 2 løk i strimler brunes i en gryte. Tilsett 1 finhakket chili, 2 gulrøtter i små terninger, 4 ss thailandsk kyllingkraft, 2 cm koriander fra tube, 2 cm hvitløk fra tube, 1 cm sitrongress i tube, 2 ts karry,1 ss sweet chili dipping saus, 1 boks creme fraiche og 1 l vann.
La det koke til kyllingen er gjennomkokt, før 1 paprika i strimler og 1 finsnittet vårløk tilsettes. Pyntes med frisk koriander.
Vi serverer den med godt brød til, f.eks. hjemmelagde baguetter, som du finner oppskrift på her:
http://aperitivomat.blogg.no/1472211306_baguetter.html
0 kommentarer