Denne forretten kan gjøres nesten klar på forhånd, så den er grei å servere til mange gjester. Denne porsjonen er til 8 og vi synes den smaker nydelig.
400 g røykelaks
160 g rensede, hakkede reker
160 g hakkede krepsehaler
3 dl creme fraiche
2 ss majones
2 ss finhakket gressløk
2 ss hakket dill
2 ts sennep
2 ts sitronsaft
4 landbrødskiver
Bland sammen reker, krepsehaler, creme fraiche, majones, gressløk, dill, sennep og sitronsaft.
Skjær vekk skorpen på landbrødskivene og del dem i små krutonger. Ristes i varm panne med litt olje. Legg dem på et kjøkkenpapir for å trekke ut overflødig olje.
Fordel lakseskivene på tallerkener, legg på skagensalaten og pynt med litt ørret- eller lakserogn, brødkrutonger og dill.
1 kommentar
Så godt det så ut! 🙂