Denne deilige woken, med reker og fisk er rask å lage og er sunn i tillegg. Vi synes den er grei å lage når vi har kommet hjem fra jobben og ikke vil lage mat i lange tider.
Fres 2 finstrimlede løk og 3 finhakkede fedd hvitløk i litt olje i en wok eller stekepanne med høye kanter. Rør sammen 2 dl fiskekraft, 8 ss soyasaus, 4 ss østerssaus, 2 ts brunt sukker, 1 ts revet ingefær og 1 ts finhakket chili.Hell blandingen over løken og legg i 600 g fisk i terninger, gjerne en blanding av rød og hvit. La fisken trekke i sausen til den er nesten klar. Ta i en neve friske bønnespirer, 1 finstrimlet paprika og 1 finstrimlet purre, rør om og la det trekke i noen minutter til. Strø over 100 g pillede reker, litt sesanfrø og 1 neve finhakket koriander rett før servering.
Kan serveres med nudler eller ris.