Moren min lager verdens beste lapskaus. Hemmeligheten er knoke og masse koketid.
1 salt svineknoke
1,5 kg oksekjøtt
1 purre i ringer
1 liten sellerirot i små terninger
4 store gulrøtter i skiver
12 store poteter i terninger
Legg svineknoken i en kjele med vann, kok den i 2 timer og pill den fra hverandre. Del oksekjøttet i terninger, brun det i smør i små porsjoner og kok i minimum 2 timer i kraften fra knoken. Tilsett kjøttet fra knoken, knoken, purre, sellerirot, gulrøtter og poteter. Kok en halv time til og smak til med salt og pepper.
Serveres med flatbrød.
Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊
Du kan også følge bloggen på FB
2 kommentarer
Den så kjempegod ut 🙂 Lapskaus er kjempegodt :p
Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂
Purr, purr fra Toril og kattene
Den oppskriften skal vi prøve.