Verdens beste lapskaus

Moren min lager verdens beste lapskaus. Hemmeligheten er knoke og masse koketid.


1 salt svineknoke

1,5 kg oksekjøtt

1 purre i ringer

1 liten sellerirot i små terninger

4 store gulrøtter i skiver

12 store poteter i terninger

Legg svineknoken i en kjele med vann, kok den i 2 timer og pill den fra hverandre.  Del oksekjøttet i terninger, brun det i smør i små porsjoner og kok i minimum 2 timer i kraften fra knoken. Tilsett kjøttet fra knoken, knoken, purre, sellerirot, gulrøtter og poteter. Kok en halv time til og smak til med salt og pepper.

Serveres med flatbrød.

 

Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊

Du kan også følge bloggen på FB

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg