Pasta med italiensk salami og fløtesaus

Vi er veldig glade i italiensk mat og vin hos oss og vi blir heller aldri lei Italia som ferieland. Pasta smaker alltid godt. Denne varianten er med en italiensk salami, men du kan også bruke andre varianter av strimlet kjøttpålegg.  


Kok pastaen etter anvisning på pakken.

Sausen består av 1/3 ltr fløte, 1 sammenpisket egg og 1 fedd finhakket hvitløk, som kokes opp under omrøring. Tilsett 1 strimlet vårløk, 1 pk italiensk salami i tynne strimler, 1 neve revet parmesan, 1 neve finstrimlet basilikum og 1 neve finstrimlet bladpersille. Smak til med salt og pepper. Bland sausen og pastaen, legg den over på tallerkner med en pastaskje og server med et dryss av parmesan.

 

Om du trenger en ny pastaskje, er denne fra Eva Solo av god kvalitet. Du kan bestille den her:

https://tracking.adviralmedia.com/click/386/56604/scandinaviandesigncenter

Gravity pastaskje grey - grå - Eva Solo

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg