Fylt kyllingbryst med soppstuing

Kyllingfilet kan brukes til mye. Denne retten smaker nydelig og ser ganske imponerende ut, selv om den er enkel å lage.

Bank kyllingfiletene flate med en biffbanker. Smør på pesto, legg på hakket, soltørket tomat og strø over reven Parmesan, eller en annen ost med mye smak. Rull sammen kyllingfiletene og pakk dem inn i spekeskinke eller bacon. Legg dem i smurt ildfast form og sett dem i ovnen på 200 grader i 30 minutter.

  

Her serverer jeg dem med sukkererter, som kun har fått et raskt oppkok i saltet vann og kjølt raskt ned i kaldt vann. I tillegg har jeg båtpoteter, som du finner opppskrift på her:

http://aperitivomat.blogg.no/1470374416_deilig_reinsdyrbiff_m.html

og soppstuing med parmesan, som du finner oppskrift på her:

http://aperitivomat.blogg.no/1484847863_soppstuing_med_parmes.html

https://tracking.adviralmedia.com/click/386/56604/scandinaviandesigncenter

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg