Parmesanpoteter

Disse potetene smaker helt nydelig og passer til alle kjøtt- og fiskeretter som skal ha en italiensk vri, eller du kan bare maule dem, eller ha dem som tilbehør til antipasti (den italienske varianten av tapas).

Potetene deles i båter og legges i en form som er smurt med rapsolje. Krydre med provencekrydder, salt og pepper. Stek dem på 300 grader, til de begynner å få farge. Skru ned til 200 grader og riv over masse parmesan. Stek videre til parmesanen har fått farge og potetene er gjennombakt.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg