3 strimlede rødløk
4 strimlede vårløk
3 paprika (rød, gul og grønn) i strimler
1 mango i terninger
800 g strimlet kyllingfilet
1 boks kokosmelk
1 boks kokoskrem
4 ss kyllingfond
2 ts paprikakrydder
2 ss red curry paste
2 ts karri
1 ts hvitløkskrydder
Salt og pepper
1 pose cashewnøtter
Fres rødløk lett i smør i en stekepanne. Legg løken, vårløk, paprika, mango i og kyllingfilet i en ildfast form.
Bland sammen kokosmelk, kokoskrem, kyllingfond, paprikakrydder, red curry paste, karri, hvitløkskrydder, salt og pepper i en kjele og la det koke opp. Smak til om du ønsker sausen mildere eller sterkere.
Hell sausen over kyllingblandingen, dryss over litt cashewnøtter og stek midt i ovnen i 30 – 40 minutter på 180 grader.
Dryss over litt koriander rett før servering. Serveres gjerne med salat og ris.
Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å gå inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis
Du kan også følge bloggen på FB
Nam, takk for tips