Lettvint thaiform med kylling

3 strimlede rødløk

4 strimlede vårløk

3 paprika (rød, gul og grønn) i strimler

1 mango i terninger

800 g strimlet kyllingfilet

1 boks kokosmelk

1 boks kokoskrem

4 ss kyllingfond

2 ts paprikakrydder

2 ss red curry paste

2 ts karri

1 ts hvitløkskrydder

Salt og pepper

1 pose cashewnøtter

Fres rødløk lett i smør i en stekepanne. Legg løken, vårløk, paprika, mango i og kyllingfilet i en ildfast form.
Bland sammen kokosmelk, kokoskrem, kyllingfond, paprikakrydder, red curry paste, karri, hvitløkskrydder, salt og pepper i en kjele og la det koke opp. Smak til om du ønsker sausen mildere eller sterkere.

Hell sausen over kyllingblandingen, dryss over litt cashewnøtter og stek midt i ovnen i 30 – 40 minutter på 180 grader.

Dryss over litt koriander rett før servering. Serveres gjerne med salat og ris.

 

Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å gå inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊

Du kan også følge bloggen på FB

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg