Meksikansk form med kylling

Den yngste sønnen min begynner å bli veldig flink på kjøkkenet og denne oppskriften er hans oppfinnelse.

Stek 4 kyllingfileter i strimler og 2 rødløk i strimler i litt olje. Tilsett 2 finhakkede hvitløksfedd, 2 ts malt koriander, 2 ts chilikrydder, 2 ts cummin, 2 bokser tomatbønner og 4 ss tacokrydder. Kok ris til 4 pers. etter anvisning på pakken. Bland 2 strimlede paprika og risen inn i kyllingsausen.

Hell blandingen over i en ildfast form. Strø over godt med reven ost og gratiner i ovnen på 200 grader, til osten er gylden.

Serveres med en god salat og gjerne med guaccamole eller rømme.

Du finner oppskrift på nydelig tacokrydder her:

http://aperitivomat.blogg.no/1478884477_taco_kan_vre_mer_enn_.html

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg