Den yngste sønnen min begynner å bli veldig flink på kjøkkenet og denne oppskriften er hans oppfinnelse.
Stek 4 kyllingfileter i strimler og 2 rødløk i strimler i litt olje. Tilsett 2 finhakkede hvitløksfedd, 2 ts malt koriander, 2 ts chilikrydder, 2 ts cummin, 2 bokser tomatbønner og 4 ss tacokrydder. Kok ris til 4 pers. etter anvisning på pakken. Bland 2 strimlede paprika og risen inn i kyllingsausen.
Hell blandingen over i en ildfast form. Strø over godt med reven ost og gratiner i ovnen på 200 grader, til osten er gylden.
Serveres med en god salat og gjerne med guaccamole eller rømme.
Du finner oppskrift på nydelig tacokrydder her:
http://aperitivomat.blogg.no/1478884477_taco_kan_vre_mer_enn_.html
2 kommentarer
Nam!
Det så veldig godt ut!