Denne retten har jeg laget som lørdagskos i sikkert 25 år og den er fortsatt like populær hos oss.
Stek 2 strimlede løk i smør. Hell løken over i ildfast form med høye kanter. Stek 1 pk skivet sjampinjong i det samme smøret og hell den over i den samme formen. Stek 700 g strimlet kyllingfilet i samme smør. Krydre godt med pepper, grillkrydder og paprikakrydder. Hell kyllingen og smøret over i formen. Skjær paprika i terninger, du kan gjerne blande flere farger og legg den over kyllingen. Hell på fløte, så det dekker, før du tilsetter 2 dl. soyasaus. Legg på godt med reven ost og stek i ovnen på 180 grader i ca 45 minutter.
Serveres med ris og en god salat.
3 kommentarer
Så godt det så ut!
Dette såg godt ut
Er det noken spesiell soyasaus då, eller er f.eks. kikkoman ok?
Torill: Hei! Jeg bruker kikkoman