Kylling i ovnen

Denne retten har jeg laget som lørdagskos i sikkert 25 år og den er fortsatt like populær hos oss.


Stek 2 strimlede løk i smør. Hell løken over i ildfast form med høye kanter. Stek 1 pk skivet sjampinjong i det samme smøret og hell den over i den samme formen. Stek 700 g strimlet kyllingfilet i samme smør. Krydre godt med pepper, grillkrydder og paprikakrydder. Hell kyllingen og smøret over i formen. Skjær paprika i terninger, du kan gjerne blande flere farger og legg den over kyllingen. Hell på fløte, så det dekker, før du tilsetter 2 dl. soyasaus. Legg på godt med reven ost og stek i ovnen på 180 grader i ca 45 minutter.

Serveres med ris og en god salat.

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg