Hot cajunsuppe med kylling

Denne suppen varmer godt , med sin cajunsmak og finhakket chili. Jeg har brukt syltet chili, men du kan også bruke fersk eller tørket. 


 

Stek 3 kyllingfileter, 2 skrelte epler i terninger og 2 finhakkede løk i litt smør. Tilsett 3 ss cajunkrydder, 1 ts kajennepepper, 1 finhakket hvitløk, 1 glass (eller 2 bokser) hakkede tomater (helst Mutti), 2 dl vann, 2 grønnsaksbuljongterninger, 3 dl fløte og 3 finhakkede, syltede chili. La det koke i 10 minutter. Smak til med sukker, salt og pepper. Rør inn 1 neve finhakket persille eller koriander ved servering.

Serveres med godt brød, sprøstekt bacon og ev. en klatt rømme.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg