Hot cajunsuppe med kylling

Denne suppen varmer godt , med sin cajunsmak og finhakket chili. Jeg har brukt syltet chili, men du kan også bruke fersk eller tørket.


Stek 3 kyllingfileter, 2 skrelte epler i terninger og 2 finhakkede løk i litt smør. Tilsett 3 ss cajunkrydder, 1 ts kajennepepper, 1 finhakket hvitløk, 1 glass (eller 2 bokser) hakkede tomater (helst Mutti), 2 dl vann, 2 grønnsaksbuljongterninger, 3 dl fløte og 3 finhakkede, syltede chili. La det koke i 10 minutter. Smak til med sukker, salt og pepper. Rør inn 1 neve finhakket persille eller koriander ved servering.

Serveres med godt brød, sprøstekt bacon og ev. en klatt rømme.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg