Estragonkylling med deilig saus og salat

Estragon og kylling passer perfekt sammen. Denne sausen smaker nydelig til kylling, men kan også brukes til biff.

3 store sjalottløk og 1 fedd hvitløk kuttes fint og stekes gyllent i smør. Tilsett 1 ss kyllingfond, 1/3 ltr fløte og 1 neve finhakket frisk estragon. Kokes ned til fin sausekonsistens. Smak til med salt og pepper.

kyllingfiletene krydres med salt, pepper og tørket estragon, før de stekes gylne i panne. Server med en god salat og kokte poteter eller ris.

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg