Fruktdessert med vaniljekesam og hjemmelaget sjokoladeknekk

Denne desserten er praktisk når du skal ha gjester, siden den kan gjøres nesten klar på forhånd og kun strø over sjokoladeknekken ved servering.

Start med sjokoladeknekken. Smelt 1 plate valgfri sjokolade i vannbad. Jeg har brukt Cappucino Organic fra Vivani, som jeg fant på nettet. Tilsett 1 ts kanel og 1 knust helsprøtt knekkebrød med urter og havsalt fra Sigdal Bakeri. Smak til med knust, tørket chili. Hell blandingen utover et bakepapir og la den bli kald, før den deles i passe biter.

Legg ønskede bær i en skål. Jeg har brukt bjørebær, blåbær og halve blå druer. Bland bærene med vaniljekesam og fyll over i porsjonsformer. Dryss over sjkoladeknekken og legg gjerne på minimarshmallows.

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg