Noen ganger er det morsomt å servere lammet på litt utradisjonelle måter. Her har jeg laget en variant med sennep.
Smør 2 lammecaréer inn med en blanding av 2 ss sennep og 2 finmalte fedd hvitløk. La kjøttet hvile i noen timer i kjøleskapet, om du har tid til det. Legg dem på varm grill eller i grillpanne i noen minutter, for å få fin stekeskorpe. Sett dem deretter i stekeovnen på 180 grader til steketermometeret viser 50 grader. Det tar ca 20 minutter. La kjøttet hvile i noen minutter, før du deler det opp.
Serveres med ovnsbakt løk, ovnsbakte rotgrønnsaker og karri- og sennepssaus.
Du finner oppskriften på sausen her:
http://aperitivomat.blogg.no/1487418091_karri_og_sennepssaus_til_lam.html
Oppskriften på grønnsakene finner du her:
http://aperitivomat.blogg.no/1487419416_ovnsbakte_rotgrnnsaker_med_stpotet.html
Oppskriften på den ovnsbakte løken finner du her:
http://aperitivomat.blogg.no/1487417811_ovnsbakt_lk.html
Så nydelig og godt det ser ut! 🙂