Indisk kylling i form

Denne kyllingretten er en modifisert versjon av en oppskrift jeg fikk av en kollega. Den kan gjerne serveres med en frisk salat.

5 poteter i skiver og 2 løk i strimler legges i en smurt, ildfast form og stekes på 200 grader i 45 minutter.

Legg i 1 mango i terninger, 1 paprika i terninger og 3 kyllingfileter i strimler.

Bland sammen 1 boks creme fraishe, 2 ss mangochutney, 2 ss sweet chilisaus, 1 ts paprikapulver, 1 ts karri, 1/2 ts pepper og 1 knust buljongterning eller 1 ss kyllingfond. Hell blandingen over potet/kyllingblandingen, strø over 200 g ost og stek i ovnen på 180 grader i 45 minutter til.

Dryss over litt frisk koriander ved servering.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg