Jeg er så heldig at jeg får tak i fersk tunfisk i Menybutikken min i helgene. Her har vi grillet den og laget en thaisalat til.
Start med salaten. Skrell og del 1 mango og 1/2 agurk i små terninger. Del 1 paprika i små terninger. Finstrimle 2 vårløk. Finhakk 1 rød chili, 1 hvitløksfedd og 1 plante koriander. Bland alt sammen i en bolle, sammen med saften av 1 lime. La blandingen hvile, mens du koker nudler etter anvisning på pakken og griller tunfisken. Tunfisken smøres med nøytral olje, saltes og pepres før grillingen. Grill tunfisken i 2 minutter på hver side. Dryss over litt sesamfrø mot slutten av steketiden. Legg nudlene på tallerkenen med tunfisken oppa og salaten øverst. Som dressing kan du bruke enten litt soyasaus, eller sweet chili saus, hoisinsaus eller en annen saus du synes frister.
Så godt det så ut! 🙂