Stekt torsk med barolosaus, sprøstekt bacon og annapoteter

Barolo er en fantastisk vin og med en hel flaske av den, er det lett å forstå at sausen blir god. Finhakk 1 løk og fres den i litt smør, sammen med 6 brune sukkerbiter. Når blandingen har blitt som sirup, tilsettes 1 flaske barolo. Tilsett 2 ss oksefond, 1 ss worshestersaus og kok inn til 1/3 av opprinnelig mengde. Smak til med salt og pepper.

Torsken saltes og pepres, før den legges i ildfast form og settes i ovnen på 200 grader, til den er klar.

Serveres med gode grønnsaker og annapoteter.

Du finner oppskrift på annapoteter her:

http://aperitivomat.blogg.no/1488701903_annapoteter.html

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg