Hjemmelaget baconburger

Bland 600 g karbonadedeig, 1/2 dl fløte, 4 dråper tabasco, 1 ss Worcestershiresaus, 1 ts salt og 1/2 ts pepper i en bolle. Form fine burgere og stek dem i smør i stekepanne eller på grillen, til de har fin brunfarge på begge sider, men ikke så lenge at de blir tørre.

Del burgerbrødene i to, legg cheddarost i begge snittflatene og varm dem i ovnen, til osten har smeltet.

Server med sprøstekt bakon og coleslaw.

Du finner oppskrift på nydelige burgerbrød her:

http://aperitivomat.blogg.no/1489129040_burgerbrd.html

Oppskrift på en veldig god coleslaw, finner du her:

http://aperitivomat.blogg.no/1470677996_spareribs_med_colesla.html

 

  

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg