Kyllingfilet smaker godt, og denne varianten blir saftig og god, med sin deilige fyll.
Start med å banke kyllingfileten flat mellom to biter plastfolie. Strø på salt, pepper, litt tørket chili, estragon og reven ost (jeg har brukt en blanding av mozzarella og cheddar).
Rull sammen og rull baconskiver rundt. Stekes på grill eller i stekepanna, til kyllingen er gjennomstekt, men ikke tørr.
Serveres med for eksempel estragonsaus, båtpoteter og stekte strimlede rotgrønnsaker.
Sausen består av 2 finhakkede løk som er brunet godt i smør, før du tilsetter 1/2 ltr fløte, 4 ss kyllingfond, masse frisk estragon (du kan gjerne bruke 2 ss tørket), 1 ss karamellsaus fra flaske, 2 laurbærblad og pepper. La det koke til det tykner av seg selv, før du smaker til med salt og kanskje mer pepper.
Du finner oppskrift på båtpoteter her:
http://aperitivomat.blogg.no/1470374416_deilig_reinsdyrbiff_m.html
Oppskrift på stekte, strimlede rotgrønnsaker finner du her:
http://aperitivomat.blogg.no/1489469491_stekte_strimlede_rotgrnnsaker.html
Så godt det så ut! 🙂