Smuldrepai med blåbær, bringebær og pistasj


Denne smuldrepaien er både god og enkel å lage. Den han også lages på grillen, men da må du bruke en form som tåler det.

Legg 200 g bringebær og 200 g blåbær i ildfast form. Bland inn 3 ss sukker og 2 ts ekte vaniljesukker.

Bland 80 g smør, 80 g perlesukker, 80 g mel, 40 g havregryn, 40 g pistasjnøtter og 1 ts kanel i en bolle. Bruk hendene og smuldre sammen alle ingrediensene. Dryss smuldredeigen jevnt over bærfyllet.

Stek smuldrepaien i ovnen ved 180 grader i ca. 30 minutter. Paien er ferdig når bærene koker og toppen er gyllen og sprø.

Serveres med is eller vaniljesaus.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg