Smørdampet gulrot, fennikel og vårløk

Denne enkle og smakfulle grønnsaksblandingen smaker perfekt til fisk. Denne porsjonen er passe til 4 personer.

4 store gulrøtter

1 stor fennikel

4 vårløk

4 ss smør

Salt

Kutt gulrøtter og fennikel i bittesmå terninger og vårløken i tynne strimler.

Smelt smør i en kjele eller sautepanne. Damp gulrøtter og fennikel til de er nesten møre. Det tar ca 5 minutter, avhengig av hvor små terninger du har laget. Rør av og til. Tilsett vårløk og fres i 1 minutt. Smak til med salt.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg