Gresk laks

Jeg synes det kan være ganske greit å lage hele middagen i en form i ovnen. Denne greske varianten er smakfull, enkel å lage og er passe til 4 personer.

4 ss olivenolje

800 g laks

1 finhakket rødløk

10 grønne oliven i tynne skiver

20 minitomater delt i to eller fire, avhengig av størrelsen

4 vårløk i strimler

8 soltørkede tomater i strimler

1 pk. sukkererter

1 ss tzatzikimiks

1 glass fetaost, inkludert oljen den ligger i

Risle olivenolje i bunnen av en ildfast form. Legg på laks i porsonsstykker. Strø over rødløken, begge slag tomater, olivenen, sukkerertene, vårløken og osten. Bland fetaostoljen med tzatzikimiks og hell den over grønnsakene. Dekk med aluminiumsfolie og sett i ovnen på 200 grader. Sjekk etter 30 minutter om laksen er ferdig og stek ev. litt til. 
 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg