Pasta med gorgonzolasaus smaker så godt. Om du ikke er glad i blåskimmelost, bør du prøve denne likevel. Osten blir som et slags krydder. Denne oppskriften passer til 4 personer.
1 løk
1 pk sopp i skiver (f.eks. sjampinjong eller aroma)
¾ ltr. fløte
2 egg
1 ss kyllingfond
50 g parmesan
1 finhakket vårløk
50 g finhakket basilikum
100 g gorgonzola (eller mer om du vil ha mer ostesmak)
Finhakk løken og fres den i 1 ss smør. Finhakk soppen og fres den sammen med løken. Tilsett fløten, sammenpiskede egg, kyllingfond og osten. Kok opp og tilsett vårløk og basilikum.
Serveres med pasta etter eget ønske og et dryss med sprøstekt bacon.
1 kommentar
Så nydelig og godt det så ut! 🙂 Elsker oster! 🙂