Fajitanachos er en skikkelig koserett. Denne varianten med kylling, er en av spesialitetene til sønnen min.
3 kyllingbryst i terninger
2 ts salt
1 ts pepper
2 ts chilipulver
2 ts hvitløkspulver
2 ts spisskummen
3 ss olje
1 løk i strimler
4 fedd finhakket hvitløk
3 strimlede paprika
Saften av 1 lime
1 pose tortillachips
1 pakke strimelt pepper Jack ost
2 dl reven vellagret cheddarost
Legg kyllingbryst i en bolle og tilsett salt, pepper, chilipulver, hvitløkspulver og spisskummen.
Stek kyllingen i 2 ss olje, til den ikke er rosa lenger. Legg den over i en bolle. Stek løken i noen minutter i 1 ss olje i samme gryte. Tilsett hvitløk og paprika og la det steke med i et par minutter, før du blander det sammen med kyllingen og tilsetter limesaft.
Legg halvparten av tortillachipsene i en ildfast form. Legg på halvparten av kyllingblandingen og top det med pepper Jack og cheddarost. Gjenta med resten av ingrediensene.
Stek på 180 grader, til osten har smeltet. Det tar ca. 15 minutter. Server med rømme, salsa og guacamole.