Denne suppa ble til pga. rester av en kveitemiddag. Om du har rå kveite, må den ligge lenger i suppa, så den blir ferdigtrukket.
1 gulrot i små terninger
2 finhakkede hvitløksfedd
2 finstrimlede vårløk
1 dl hvitvin
2,5 dl fiskekraft
1/2 boks rømme
1 ts safran
5 dl melk
2,5 dl fløte
Salt
Pepper
200 g kveiterester
50 – 100 g ferdigpillede reker
Fres gulrot, hvitløk og vårløk i litt smør, Tilsett 1 dl hvitvin og kok ned til det halve. Tilsett fiskekraft, rømme, fløte, safran og melk. Kok opp, tilsett kveita og la den bli varm. Smak til med salt og pepper. Tilsett rekene, rør rundt og server, gjerne med godt brød til.
Du finner oppskrift på deilig grytebrød her:
http://aperitivomat.blogg.no/1483264489_.html
Du finner flere spennende og smakfulle supper her:
http://aperitivomat.blogg.no/supper.html
Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min, ved å inn HER og trykke “Follow”. Det er helt gratis 😊
Du kan også følge bloggen på FB