Ostesmørbrød med chevre, spekeskinke og pære

Dette ostesmørbrødet er litt mer spennende enn de vanlige med gulost, en skinkebit og litt ketsjup. Jeg synes det er en nydelig lunsjrett og er lett å masseprodusere om du setter dem på en plate med bakepapir i ovnen på 200 grader.

Landbrød

Chevre

Spekeskinke

Pære

Valnøtter

Pepper

Honning

Basilikum

Skjær 2 skiver av landbrød. Legg skiver av chevre på begge brødskivene. Legg på spekeskinke, timian, pæreskiver og valnøtter på den ene brødskiven. Krydre med pepper. Legg på den andre skiven med chevren ned.

Smør smørbrødet med smør på utsiden og stek det i en stekepanne på middels varme under lokk til skiven er gyllen. Snu og stek videre til osten er smeltet.

Legg på litt basilikumblader og risle over litt honning før du serverer.

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg