Pastaputer med pancettasaus

Disse deilige pastaputene, fylt med sopp, får du kjøpt ferdige. Om du ikke får kjøpt pancetta, som er det italienske baconet, kan du bruke smårettbacon. Om du ikke får tak i ferdig revne rødbetemix, kan du rive gulrøtter, hvitbeter og rødbeter selv. Denne oppskriften er passe til 4 personer.

Start med sausen:

2 finhakkede løk

200 g pancetta i små terninger

1 pk reven rødbetemiks (finnes i grønnsaksdisken)

1 flaske eller 2 bokser hakkede tomater (helst Mutti).

4 ss kyllingfond

4 stilker oregano

2 laurbærblader

salt og pepper

Reven parmesan

Litt basilikum til pynt

Fres løk, pancetta og rødbetemiks i olje, til det får litt farge. Tilsett tomater, fond, oregano og laurbærblader. La det koke i ca 1 time. Smak til med salt og pepper. Kok pastaen etter anvisning på pakken. Hell av kokevannet og bland pastaen med sausen. Pynt med litt basilikum og server med reven parmesan.

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg