Disse deilige pastaputene, fylt med sopp, får du kjøpt ferdige. Om du ikke får kjøpt pancetta, som er det italienske baconet, kan du bruke smårettbacon. Om du ikke får tak i ferdig revne rødbetemix, kan du rive gulrøtter, hvitbeter og rødbeter selv. Denne oppskriften er passe til 4 personer.
Start med sausen:
2 finhakkede løk
200 g pancetta i små terninger
1 pk reven rødbetemiks (finnes i grønnsaksdisken)
1 flaske eller 2 bokser hakkede tomater (helst Mutti).
4 ss kyllingfond
4 stilker oregano
2 laurbærblader
salt og pepper
Reven parmesan
Litt basilikum til pynt
Fres løk, pancetta og rødbetemiks i olje, til det får litt farge. Tilsett tomater, fond, oregano og laurbærblader. La det koke i ca 1 time. Smak til med salt og pepper. Kok pastaen etter anvisning på pakken. Hell av kokevannet og bland pastaen med sausen. Pynt med litt basilikum og server med reven parmesan.
Så nydelig og god den ser ut! 🙂