Kylling green curry

Kylling green curry er en deilig thailandsk rett. Om du ønsker den sterkere, kan du tilsette en finhakket chili. Denne oppskriften er passe til 2-3 personer.

 

400 g kyllingfilet i terninger stekes i nøytral olje til de er lett brune. Tilsett 2 strimlede rødløk, 2 ss Thai green curry paste, 1 boks kokoskrem (evt. kokosmelk), 2 strimlede paprika, 1 neve sukkererter i strimler,1 ss finhakket ingefær og 1 fedd finhakket hvitløk. Kokes i 10 minutter, før du strør over finhakket koriander og serverer den med ris eller nudler.

 

2 kommentarer
    1. Tusen takk for dagens Middagstips gleder meg til mat alt . Ta gjene en titt på dagens innlegg . Jeg fikk det til
      Ha en flott Onsdag
      Fra Sissel

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg